Skaffa dig sköna träningsplagg

Allt fler svenskar tränar för att må bra för varje år som går och det kan ibland kännas som ett projekt att bege sig till gymmet. Just därför är det viktigt att ta bort friktionerna och en av de kan vara träningskläderna.

Välj några som är sköna men också passar din stil och ditt träningssätt. Ska du löpträna kan det vara bra med varmare heltäckande klädsel då Sverige större delen av året har ett kallt klimat. Ska du däremot styrketräna på ett gym eller genomföra rörelseträning, så är kläder som ger dig frihet ett bättre val.

Kvinna eller man

Beroende på om du är kvinna eller man så finns det olika saker att tänka på. Män brukar oftast ha mer shorts och T-shirtar än kvinnor och kvinnor föredrar oftast tights och linnen. Vidare så känner sig oftast kvinnor bekvämare med att slippa linjer från underkläder som syns igenom tightsen. Klicka här och se hur rätt sorts underkläder inte syns alls under kläderna du väljer att ha.

Ta hand om kläderna

Vidare så ska vi nämna att hur du tar hand om kläderna förlänger hållbarheten avsevärt. Följ tvättråden och gör inte misstaget av att lämna dem i träningsväskan alldeles för länge. Svetten sliter på tyget och det vill ingen.