Schyssta skateboards för alla

 

Något som kan vara en mycket bra träning och ett komplement till både kampsport och styrketräning är att åka skateboard. För det första så bättrar du på din balans avsevärt. Här handlar det och att i relativt höga hastigheter stå kvar och samtidigt kunna styra dit du vill.

Blir du sedan bra på att åka skateboard, finns det massor av olika tricks, vilka gör att du testar din kropp och dess reflexer. Helt enkelt kan just kombinationen skateboard och kampsport vara mycket bra. När du vill hitta en bra skateboard och testa på egen hand, kan du klicka här. Då kommer du till ett både billigt och bra sortiment.

Skydda dig vid träning

Precis som när du tränar boxning eller annan kampsport måste du värma upp och skydda dig. Så är det också när du ska åka skateboard. Du ska ha hjälm samt knä- och armbågsskydd.

På så sätt kan du tricksa och åka runt för att se vad just du kan lära dig att göra med en skateboard. Förutom att det är mycket bra träning, är det också något mycket roligt och spännande. Kanske du redan har några kompisar som vet hur det går till att leka med brädan.